Biologique recherché tretmani tijela

 

Sliming masaža  sa rukavicom

Ovo je tretman za mršavljenje koji uz pomoć rukavice masažom pomaže apsorbciju aktivnih supstanci i poboljšava rezultat tretmana. Dizajnirana je tako da  popravlja tonus i daje energiju koži.  Tretman  dovodi do termalnog efekta koji stimuliše lokalnu mikrocirkulaciju. Oksigenaciju postižemo specifičnim kompleksom BR  koji sadrži važne esencijalne masne kisjeline koje regenerišu i štite epiderm.  Preporučuje se za sve tipove kože, a idealan je za smanjenje tvrdokornih lokalnih masnih naslaga i oštećenih koža.  Vaša figura je redefinisana i vidno mršavija nakon samo tri tretmana.

 

Lift CVS

Da bi se otklonile mrtve ćelije kože , koje zapuše pore i usporavaju oksigenaciju kože , lift CVS tijela počinje sa dubokim pilingom koristeći penušavi koktel od  mikro-kristalnih algi , svilenih ekstrakata i prirodnih amino kiselina.  Koža može ponovo disati i spremna je da apsorbuje preparate uz  primenu Reflex masaze. Rezultati su neposredni:  koža je poput  satena , konture tela i dekolte su ponovo oblikovane, tkiva zategnuta .

 

Body Wrapping

Intezivni tretman u kojem se koristi pozitivni, čisti, biološki aktivni proizvodi algi, gline, mulja, blata, biljnih ekstrata i eteričnih ulja.
Aktivira metabolizam i funkcije kože, stimuliše cirkulaciju krvi i linfe, detoksikaciju, uklanja višak masnoće i vodu iz tkiva, stimuliše prirodnu obnovu tijela i čini kožu glatkom.

 

Piling cijelog tijela

Ovaj tretman omogućava otklanjanje izumrlih ćelija. Takođe podstiče funkcije epiderma da vrši regeneraciju.