Masaže


 

Relaks masaža

Blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem protoka energije, postiže opuštanje organizma.

 

 

 

Masaža lica

Masaža lica  se isključivo predlaže radi sledećih efekata :
podsticaj cirkulacije krvi, a samim tim i pojačana ishrana kože, unošenje u kožu, spoljnim putem, masti i drugih hranljivih materija, uklanjanje štetnih materija koje umaraju kožu (mliječna ili ugljena kiselina), opuštanje muskulature lica, psihološki uticaj masaže koji se javlja posredno, jer masaža otklanja bore i čini lice mladim i svježim.

 

 

 

Limfna drenaža

Limfnom drenažom se postiže ravnoteža telesnih tečnosti u organizmu i bolje opšte stanje organizma. Korisna je i primjenjuje se u mnoge svrhe, a najbolji učinak daje u sklopu anticelulitnih tretmana i tretmana sa radiotalasnim (RF) procedurama, zatim u poboljšanju venske cirkulacije, kao i u tretmanima otklanjanja otoka (edema).
Važno je pri tome istaći da regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva.

 

 

 

Manuelna anticelulit masaža

Ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit!

 

 

 

Sportska masaža

Ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi process oporavka mišića.
Takođe smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koja se vremenom pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trenig zagrevanjem i istezanjem.

 

 

 

Masaža stopala

Masaža stopala deluje na sve organe u telu i čini "čuda". Primenom ove masaže uspostavlja se ravnoteža u organizmu, leči nesanica, ekcem i različiti poremećaji koji su izazvani stresom.

 

 

 

Ayuverde masaža

Ayurvedska masaža jedna je od najstarijih tehnika masaže, a temelji se na tradicionalnoj indijskoj medicini Ayurvedi, koja zagovara prirodan i zdrav nacin života.  Izvode se vrlo sporo i nježno, bez pritiska, s toplim uljem.

 

 

 

Masaža dubokog tkiva

Ovaj tip masaže cilja na dublje slojeve misića i vezivnog tkiva. Koriste se sporiji pokreti i pokreti koji stvaraju manje trenje pri prelasku preko misića koji je pod tenzijom. Koristi se kod onih koji imaju bol u mišićima, posturalne problem i otežan oporavak od povrede.

 

 

 

Terapijska masaža leđa

Terapijska masaža oslobađa od bola u leđima kao i od stresa.

 

 

 

Masaža kod trudnica

Žene koje čekaju porođaj mogu da se odluče za masažu u trudnoći. Ona je projektivna tako da oslobodi od sresa, smanji otok, oslobodi bolova.