Biologique recherché tretmani lica

Principi u koje vjeruju osnivači Biologique recherché ipo kojima stvaraju svoje preparate su  

Zajedničko korišćenje biljnih i bioloških preparata u što većim koncentracijama.
Očuvanje originalnih sastava aktivnih elemenata.
Autentičnost proizvoda, često i na štetu privlačnog izgleda kao i odsustvo sintetičkih mirisa i jednostavno pakovanje.

"Otvorena formula" znači da najstariji proizvod ostaje uvijek aktuelan i u skladu sa istraživanjima oplemenjuje se novim aktivnim elementima koji su još djelotvorniji.
 

 

Remodeling face

Prvi u Crnoj Gori Remodeling Face!
Vrhunski tretman u domenu bioelektronike za ciljanu njegu kože prilagođen individualnim potrebama. 
Remodeling face je idealan kao prije i posoperativni tretman lica i tijela, kao i tretman za regeneraciju ožiljaka poslije akni.
Remodeling face će Vam pružiti odličan lifting lica, mladalački izgled kože. Kombinacijom preparata Biologique recherche seruma vratiće vašoj koži stanje balansa i nadoknaditi sve što je koži potrebno.
Nakon samo jednog tretmana rezultati su vidljivi.
Vaš Beauty for you!!!

 

MC 110 tretman

Preporučuje se za tretiranje najosjetljivijih djelova kože, ublaža bore smanjuje kesice ispod očiju, podočnjake, pigmentne fleke, skuplja pore i kapilare. Efekat liftinga se vidi odmah nakon tretmana.
Osnovu ovog tretmana čine sundjeraste alge, ekstrati planktona i čička, mliječna kiselina, vitamin PP, ekstrat oraha.

 

Anti stress tretman

Tretman sa momentalno vidljivim efektom liftinga, preporučuje se za suvu, dehidriranu kožu sklonu alergijskim reakcijama.
Osnova ovog tretmana  je ekstrat bundeve, kompleks omega 3 i 6 masnih kiselina, hijaluronska kiselina, ekstrat svile, prirodne amino kiseline, ekstrat matičnog mliječa.


 

Lift CVS tretman
 

Tretman pogodan za sve tipove kože, preporučuje se za odklanjanje nedostataka na koži i pigmentnih fleka, pospješuje obnavljanje epiderma, vidljivi efekti liftinga i tonifikacije .
Osnova ovog tretmana su alge kremenašice, kompleks amino kiselina hijaluronska kiselina, crni luk, ekstrat svile, ekstrat mirte, kiseljaka i izmira.


 

Kraljevski tretman japanskim algama – Biovektorski tretman

Ovakav naziv potpuno odgovara jednom izuzetnom tretmanu u kojem se prepliću biotehnologija i priroda kako bi vašem licu podarili bogastvo mineral koji ga stimulišu, biljnih sastojaka koji ga štite i amino kiselina koje ga regenerišu, a sve to uz okrepljujuće raspršavanje kiseonika.
Ovaj tretman se preporučuje  za devitalizovanu, zrelu, umornu i kožu bez sjaja, tretman bogat oligo-elementima vraća koži energiju, tonifikuje je i vraća joj mladalački izgled.
Osnova tretmana su Japanske crvene alge Laminarija koje su bogate kalcijumom, gvožđem i jodom.